Evenementen

Bergen op Zoom: de stad van bourgondisch leven! De stad waar lekker eten, gezelligheid en feesten een leefstijl is. Dat blijkt wel uit de vele evenementen die hier plaatsvinden. We zetten de leukste Bergse evenementen in de winter op een rij!

Decembermaand: IJsbaan Bergen op Zoom
Altijd weer genieten: de ijsbaan in de binnenstad van Bergen op Zoom! In december staat ie weer op de Grote Markt, dit keer grootser en mooier dan ooit… Uiteraard is er in de tent en in de horeca op de Grote Markt genoeg lekkers te vinden voor na het schaatsen.

Foodstoet: kerst op de Kaai: 13, 14 en 15 december
Dompel je onder in de winterse sfeer, geniet van de heerlijke winterse gerechten van de foodtrucks, dans op de fantastische muziek, bezoek De Foodstoet kerstmarkt, leuke activiteiten voor de kids en nog veel en veel meer! Info: http://www.defoodstoet.nl

Santa Run Bergen op Zoom: 21 december 2019
Met al dat lekkers in de wintermaanden is het geen slecht idee om zo nu en dan ook te bewegen. Gelukkig hoeft dat helemaal niet saai te zijn! Zo is er de Santa Run in Bergen op Zoom. Een gezellige sfeerloop dwars door de Bergse binnenstad, waarbij gezelligheid voorop staat. Start en finish zijn op de Grote Markt, waar meteen ook genoeg vertier én lekkers is

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: