Bergen op Zoom

Bergen op Zoom ligt midden op de Brabantse Wal en is één van de oudste steden van Nederland. Het rijke verleden van de stad is nog goed af te lezen aan de vele monumenten.  In het centrum staan prachtige monumenten met als iconen het unieke stadspaleis het Markiezenhof, De Grebbe, Sint Gertrudiskerk met de Peperbus, Oude Stadhuis en Gevangenpoort. In de historische binnenstad kunt u lekker shoppen of genieten op een van de terrassen of vele restaurants. En het hele jaar door vinden er veel verschillende evenementen en activiteiten in Bergen op Zoom plaats. Op steenworp afstand van de gezellige binnenstad zit je midden in de natuur waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, kijken en genieten. Bergen op Zoom staat garant voor plezier, historie, veelzijdigheid en sfeer!

Kijk voor meer informatie over Bergen op Zoom op http://www.aangenaambergenopzoom.nl of http://www.vvvbrabantsewal.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: