Evenementen

Bergen op Zoom: de stad van bourgondisch leven! De stad waar lekker eten, gezelligheid en feesten een leefstijl is. Dat blijkt wel uit de vele evenementen die hier plaatsvinden. We zetten de leukste Bergse evenementen op een rij.

Krabbenfoor: 25, 26, 27, 28 juli 2019
Voor veel Bergenaren een hoogtepunt in hun zomervakantie: de Krabbenfoor! Van origine een braderie, maar inmiddels is het veel meer dan dat. Het is een weekend lang feest in de binnenstad, met in de middag en avond tal van optredens.

Foodstoet zomereditie: 30, 31 augustus en 1 september 2019
Eten, eten en nog eens eten… En dat in een sfeervolle setting onder de Bergse zon: dat is de Foodstoet! Dit populair foodtruckevenement heeft inmiddels een goede naam gemaakt in Bergen op Zoom. Van heinde en verre komen mensen af op al het lekkers van de Foodstoet.

Kunsten in de Monumenten: 14, 15 september 2019
Een festival vol historie, hedendaagse kunst en cultuur: dat is Kunsten in de Monumenten, landelijk ook wel Open Monumentendagen genoemd. In tal van monumenten in Bergen op Zoom vinden dat weekend optredens en tentoonstellingen plaats. Het hele programma van Kunsten in de Monumenten volgt nog en zal hier te vinden zijn.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: